Dit zeggen leerlingen over Stipt.

Uitstekend
Gebaseerd op 71 recensies
The Savage Duck #Mick
The Savage Duck #Mick
2024-03-06
Zeker aan te raden, Instructeur is vriendelijk rustig en heeft een goed gevoel voor humor.
Femke van Hamersveld
Femke van Hamersveld
2024-02-15
Ik zou iedereen Dion aanraden als rijdocent! Hij is rustig, aandachtig en geeft duidelijke instructies. Zijn rijlessen hebben mij veel zelfvertrouwen gegeven!
Demi Oostmeijer
Demi Oostmeijer
2024-02-06
Zo’n aanrader om bij rijschool Stipt rijlessen te nemen! Altijd gezellig in de auto en in 1 keer geslaagd. Nu kan ik met vertrouwen en een goed gevoel de weg op, Dankjewel Dion.
Mauro Vrijer
Mauro Vrijer
2023-12-30
De rijlessen waren niet alleen leerzaam, maar ook altijd gezellig. Door Dion foutloos geslaagd voor mijn praktijkexamen auto!
B. Wever Techniek
B. Wever Techniek
2023-11-15
Met veel plezier gereden en echt een super rij instructeur! Duidelijke uitleg en er word echt tijd voor je genomen. In 1 keer geslaagd! Bedankt voor alles! Stipt is zeker een aanrader!!
Eva Ramp
Eva Ramp
2023-11-06
Vriendelijke, relaxte man. Al mn vriendinnen en ikzelf ook in keer geslaagd bij rijschool stipt.
Noor van den Berg
Noor van den Berg
2023-09-13
Rijschool stipt is top! Dion is een instructeur die goed weet wat je nodig hebt om te slagen. Hij is altijd bereid om je bepaalde dingen nog een keer uit te leggen of het net zo vaak te oefenen tot je er vertrouwen in krijgt, hierdoor ben ik in een keer geslaagd. Ik raad deze rijschool echt aan en nogmaals bedankt Dion!
sacha
sacha
2023-09-06
Hele fijne rijschool! Dion is geduldig en legt dingen graag nog een keer uit als je het niet snapt. Dit geeft vertrouwen en mede hierdoor ben ik ook in 1 keer geslaagd. Aanrader!
Winston Bundel
Winston Bundel
2023-08-22
Een aantal jaar geleden bij Dion afgereden voor de auto en vandaag voor de motor! Dion is gelduldig en straalt een hoop rust uit en dat is precies wat je nodig hebt om te slagen! Is iets niet duidelijk dan legt hij het weer uit. Hij is niet beroerd om extra tijd in je te steken en weet precies wat je nodig hebt om te slagen. Ik raad Rijschool Stipt zeker aan iedereen aan! Dion dankjewel!
max eilander
max eilander
2023-08-22
Rijschool Stipt is een hele fijn rijschool. Dion is een aardige rijinstructeur die alles rustig en duidelijk uitlegt. Hij is eerlijk over dingen die je goed doet en dingen die je nog moeten verbeteren. Ik heb met veel plezier rijles gehad en zou rijschool Stipt zeker aanraden aan anderen.

Wie is Stipt.?

Rijschool Stipt. is niet weer een nieuwe rijschool in omgeving Alkmaar, het is de nieuwe rijschool van Dion die al jaren als ZZP’er bij een andere rijschool heeft gewerkt en nu al zijn passie voor auto, motor en bromfiets rijlessen meeneemt naar zijn eigen rijschool, rijschool Stipt. De vele jaren ervaring, goede resultaten, positieve recensies en lange lijst van geslaagde leerlingen vormen samen de kern van kwaliteit en resultaat waar rijschool Stipt. voor staat.

Leerlingen beschrijven Dion vooral als geduldig, rustig, duidelijk, eerlijk en iemand waar je mee kan lachen en die tegelijkertijd professioneel blijft. Rijlessen met Dion worden ook prettig ervaren door leerlingen met faalangst of autisme.